FETS DELICTIUS INVENTATS

Un home de Reus s'enfronta a un any de presó per haver fet una dotzena d'avisos falsos al 112

En una ocasió va dir que estaven agredint una dona i que se sentien trets, avís que va mobilitzar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra

zentauroepp51742882 imatge contrapicada de la sala dels equips d emerg ncia treb200129173541

zentauroepp51742882 imatge contrapicada de la sala dels equips d emerg ncia treb200129173541 / Xavi Toscano

1
Es llegeix en minuts
Acn

La fiscalia demana un any de presó per a un veí de Reus (Baix Camp) acusat d’haver trucat de manera reiterada al telèfon d’emergències 112 per alertar de presumptes fets delictius que s’havia inventat.

Entre el juny i el setembre del 2018 l’home va fer una dotzena de trucades des del seu telèfon mòbil. En tots els casos es van activar de manera urgent diverses dotacions policials, les quals comprovaven, a l’arribar al lloc, que els fets denunciats eren falsos.

El cas més greu va arribar a mobilitzar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra per un fals avís en el qual va dir que un home estava agredint una dona i que se sentien trets.

Agressió al seu pare i dona apunyalada

Notícies relacionades

L’individu també va assegurar que un home estava agredint el seu pare a casa, que una dona estava sent apunyalada, que es volien emportar la seva mare a una residència o que hi havia un grup de persones a la platja que li impedien nedar, entre d’altres.

La fiscalia considera que l’home va actuar amb l’ànim d’alterar la pau pública, de manera que sol·licita un any de presó per un supòsit delicte de desordres públics i que indemnitzi la Generalitat per l’activació innecessària dels Mossos d’Esquadra. El cas el portaran els jutjats penals de Reus.