Una massatgista surt fugint a València després dels abusos d'un client

La policia la va trobar al carrer visiblement nerviosa després d'anar a un servei a domicili d'un home, que va ser detingut

7543452 59

7543452 59

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un home de 37 anys a València per presumptament abusar sexualment d’una massatgista, que va aconseguir escapar i denunciar els fets.

El sospitós va contractar aquest dimarts passatun massatge a domicili i pel que sembla li va tocar les parts íntimes a la professional durant el servei, informa la Direcció en un comunicat.

Cap a les 21.30 hores, el 091 va rebre l’avís de la víctima perquè la policia es dirigís a un domicili del districte de Trànsits de València, on suposadament havia patit els tocaments per part del client.

La dona era al carrer, visiblement nerviosa, i va explicar als agents que és massatgista i havia anat a aquesta vivenda a fer un servei. Quan va arribar va informar el client que ella no feia serveis sexuals i que els seus massatges eren purament musculars.

Notícies relacionades

No obstant, l’home presumptament va començar a fer lliscar la mà per sota del seu vestit fins a tocar-li les parts íntimes a la massatgista. Ella va intentar escapolir-se però no va poder perquè ell la va retenir estirant-li el vestit mentre li tocava els pits. Finalment, la dona va aconseguir escapar i trucar a la policia.

Per tot això, una vegada localitzat i identificat, el sospitós, de 37 anys i sense antecedents, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual. Ja ha passat a disposició judicial.