a Rute

Un home mata la seva dona a Còrdova i s'entrega a Madrid a la Policia

El cos de la víctima va ser trobat al domicili amb signes de violència

336f4a90-3026-428a-893a-d34a75e7f263-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un home s’ha entregat en una comissaria de la Policia Nacional a Madrid després de confessar als agents que havia matat la seva dona al domicili familiar, ubicat a Rute (Còrdova). La Guàrdia Civil ha trobat el cos sense vida de la dona a la casa i amb signes de violència, després de facilitar l’accés a la vivenda els bombers de la Diputació de Còrdova desplaçats fins al lloc des del Parc Comarcal de Lucena.

Notícies relacionades

En concret, segons ha informat la Guàrdia Civil, la Policia ha rebut a primera hora d’aquest matí a Madrid, a través del COS (062), una notícia de la Sala (091) del Cos Nacional de Policia de Madrid, segons la qual un individu de 42 anys havia confessat haver acabat amb la vida de la seva dona, també de 42 anys, al domicili familiar de Rute.

La Guàrdia Civil de Còrdova, a través del COS (062), ha activat les patrulles del lloc de Rute i la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de Còrdova, que han confirmat que al domicili familiar es troba el cadàver d’una dona, amb evidents signes de violència, per la qual cosa s’ha activat el protocol judicial per investigar els fets. En principi no existeixen antecedents de denúncies per maltractaments.