Set detinguts

Un jove de 17 anys, en mort cerebral després d'una pallissa a Sant Sebastià | Vídeo

Dos nois més estan ferits lleus a l'acudir a auxiliar al seu amic

64cfddfd-0b04-4ef7-96dd-463abd142bee-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un noi de 17 anys es troba en mort cerebral després d’una brutal baralla ocorreguda a Sant Sebastià, per la qual han sigut detingudes set persones i en què també han patit lesions lleus dos nois més, pel que sembla amics de la víctima, segons ha informat el departament basc de Seguretat.

Segons aquesta font, la baralla ha tingut lloc aquesta matinada, poc abans de les 5.00 hores, a la via pública, en una zona compresa entrel’Ajuntament de Sant Sebastià i el Nàutic.  L’agressió va tenir lloc a les portes de la discoteca Gu, una de les conegudes de la ciutat.

Segons la cadena SER, la baralla va començar per un paquet de tabac. L’agredit va caure a terra i allà li van continuar clavant puntades de peu i cops de puny, fins que va entrar en parada cardiorespiratòria. 

Després de la baralla, una ambulància ha acudit al lloc i l’equip mèdic ha practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar al noi ferit, de 17 anys, que ha sigut traslladat a l’Hospital Donostia, on ha quedat ingressat.

Notícies relacionades

Els altres dos nois, que pel que sembla han resultat ferits al voler auxiliar el seu amic, també han sigut atesos en un centre mèdic.

L’Ertzaintza imputa als set detinguts un delicte de lesions greus, i fonts del cas han precisat a Efe que el menor no presentava ferides d’arma blanca.