A HORTA

Els Mossos disparen a un home amb un trastorn psíquic que havia apunyalat dos agents a Barcelona

La família de l'home havia trucat al SEM perquè estava molt alterat i els metges han sol·licitat recolzament policial

Els policies han rebut talls a una clavícula i a un braç

mosso / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Un agent dels Mossos d’Esquadra i un altre de la Guàrdia Urbana han resultat ferits en un incident amb un home que patia un trastorn mental. L’agent dels Mossos, segons fonts policials, ha utilitzat la seva arma de foc contra l’agressor després de provar de reduir-lo sense èxit amb la pistola Taser.

La germana de l’home havia trucat al SEM cap a les 17 h per demanar ajuda perquè l’home, que té esquizofrènia, es trobava molt agitat i fora de si. Després d’arribar a la vivenda, situada al barri d’Horta, a Barcelona, els treballadors d’emergències no han pogut atendre'l i han sol·licitat l’ajuda dels cossos de seguretat. 

Poc després, quan han arribat al lloc, un agent dels Mossos de la patrulla d’antiavalots i un altre de la Guàrdia Urbana han demanat permís a la germana de l’home per accedir a la vivenda i reduir-lo. 

Han disparat amb la Taser

Notícies relacionades

Segons fonts policials, l’home ha atacat els agents amb un ganivet de cuina que portava a la mà i els agents han provat de reduir-lo amb una pistola Taser que no ha funcionat. Després d’això, l’agent de la Guàrdia Urbana ha rebut un tall d’uns 3 centímetres a la zona de la clavícula i l’antiavalots dels Mossos un altre al braç de menor consideració i segons han apuntat algunes fonts, el mosso ha procedit a disparar a l’home després de l’agressió per reduir-lo donat el seu estat d’agitació.

Després del succeït, l’home ha sigut traslladat a l’Hospital Vall d’Hebrón amb ferides a la cama, el braç i el gluti; i els agents han sigut atesos al lloc per efectius d’emergències.