Crim a Osca

Trobat mort un matrimoni d'avis a Barbastre amb signes de violència

La dona, de 83 anys, i el seu marit, de 89, presentaven talls als colls causats per una arma blanca

Trobat mort un matrimoni d'avis a Barbastre amb signes de violència

Julian Perez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 83 anys i el seu marit de 89 han sigut trobats morts a la seva vivenda a Barbastre (Osca), amb signes de violència derivats de la presència de talls als colls causats per una arma blanca sense determinar.

Segons han informat a Efe fonts pròximes a la investigació, els cadàvers van ser localitzats cap a les 17.00 hores de diumenge per un dels fills del matrimoni al domicili en què vivia la parella, al carrer Academia Cerbuna número 4 de Barbastre.

Els agents de policia judicial de la Guàrdia Civil desplaçats al lloc dels fets van comprovar que la porta d’accés a la vivenda no estava forçada ni s’apreciaven a l’immoble signes de violència al marge de les ferides al coll.

Tot i que en principi no es van apreciar indicis d’un possible robatori, els investigadors no descarten de moment cap hipòtesi en relació amb la mort de l’home gran, un militar retirat, i la seva dona.

Cap detenció

Notícies relacionades

Les fonts esmentades han explicat que no s’ha produït cap detenció en relació amb aquests fets ni hi ha de moment sospites sobre la possible participació d’una tercera persona.

La mort d’aquest matrimoni ha causat consternació entre la població de Barbastre, ja que eren persones molt conegudes, segons han informat a Efe fonts veïnals. 

Temes:

Osca