La policia registra una casa buscant una desapareguda el 2010

L'exparella de Sonia Iglesias, que va ser investigat fa anys, acompanya els agents

La Policia Nacional està registrant una vivenda a Pontevedra en relació amb el cas de Sonia Iglesias. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional està registrant una vivenda a Pontevedra en relació amb el cas de Sonia Iglesiasdesapareguda a la ciutat l'agost del 2010.

Des de primera hora del matí, un ampli dispositiu policial ha anat fins al lloc per rastrejar la propietat, amb la presència de l'exparella de la dona. La casa està situada als voltants del cementiri de Sant Maur i és propietat de la família d'aquest home.

A primera hora agents policials han acordonat la zona i integrants de la Policia Científica es troben a l'interior del domicili.

Fonts de la investigació han confirmat a Efe que a l'interior de la casa hi ha el que al seu dia va ser l'únic investigat per la desaparició de la dona, la seva exparella.

L'home, segons confirmen fonts de la investigació, de moment no està detingut, sinó que assisteix al registre per la seva relació amb la propietat del terreny.

En el registre s'està empleant un georadar a la finca del darrere de l'immoble i al lloc hi ha arribat un laboratori mòbil de la científica, així com més agents.

L'immoble està situat en una de les sortides de Pontevedra cap a la zona rural, a prop del cementiri de la ciutat.

El rastre de Sonia Iglesias, una dona de 38 anys en el moment de la desaparició, es va perdre un dia d'agost del 2010 després que la dona anés a una sabateria de la ciutat i ja no tornés al seu lloc de treball com a dependenta d'un establiment comercial del centre de Pontevedra.

L'ex, sospitós

Notícies relacionades

La seva exparella i pare del seu fill va arribar a declarar com a investigat per aquesta desaparició, però finalment la justícia va retirar la imputació i va arxivar el cas l'abril del 2015 per falta de proves.

La família de Sonia sempre ha mantingut les seves sospites sobre l'exparella. Cada any, des de la desaparició, una concentració multitudinària recorre Pontevedra durant el mes d'agost per exigir que s'aclareixi el cas.