De matinada

Una dona denuncia una agressió sexual a Vilanova i la Geltrú durant el Carnaval

Un home la va amenaçar amb una arma blanca per robar-li diners i després li va fer tocaments

zentauroepp42087963 una imatge del carnaval de vilanova i la geltr  del 14 de fe180215104040

zentauroepp42087963 una imatge del carnaval de vilanova i la geltr del 14 de fe180215104040 / Ajuntament de Vilanova i la Geltru

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos investiguen una agressió sexual a una veïna de Vilanova i la Geltrú quan tornava a casa, de matinada, després del ball del Comparser del diumenge de Carnaval. L'entitat local Bullanga Feminista ha denunciat públicament que un home va assaltar la víctima a l'altura del carrer de la Providència al voltant de les 5.00 hores, segons recull ACN.

Notícies relacionades

Segons relata l'entitat, l'agressor va amenaçar la noia amb una arma blanca per robar-li els diners que portava a sobre i després li va fer tocaments de caràcter sexual. Bullanga Feminista crida a aportar qualsevol informació relacionada amb aquests fets i reclama "no escatimar esforços ni recursos per acabar amb la impunitat de les agressions".

Aquest és el segon any consecutiu que es produeix una agressió sexual a Vilanova durant la setmana de Carnaval. L'any passat, tres nois van agredir en grup una noia després del ball del Vidalot la matinada del dimarts al dimecres. Pocs dies després, la policia identificava tres menors com a presumptes autors dels fets.