A Vila-seca (Tarragona)

En estat greu un nen de 13 anys al caure d'una teulada d'una fàbrica abandonada

El menor estava jugant quan el sostre va cedir i va caure d'una altura de 15 metres

L’Hospital Joan XXIII, de Tarragona, pertanyent a l’Institut Català de la Salut (ICS), dissabte passat.

L’Hospital Joan XXIII, de Tarragona, pertanyent a l’Institut Català de la Salut (ICS), dissabte passat. / XAVI MOLINER

1
Es llegeix en minuts

Un nen de 13 anys es troba en estat greu ingressat a l'UCI pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron al caure ahir de la teulada d'una antiga fàbrica abandonada al terme municipal de Vila-seca (Tarragona).

Es tracta del tercer menor, tots ells de 13 anys, que cau aquest mes des de la teulada d'una fàbrica abandonada a Catalunya, un dels quals va morir al precipitar-se al buit a Teià (Barcelona) i l'altre va resultar ferit greu a Montcada (Barcelona).

Segons han informat a Efe fonts dels Mossos d'Esquadra, l'accident es va produir sobre les 19.18 hores d'ahir, quan tres menors estaven jugant a l'antiga fàbrica, situada a l'avinguda Ramon d'Olzina de Vila-seca, i un d'ells es va enfilar a la teulada de la nau.

La teulada, d'uralita, va cedir i el nen es va precipitar des d'una altura de 15 metres.

Una ambulància el va traslladar en estat greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, des d'on ahir a la nit, donada la gravetat del seu estat, va ser derivat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Fonts de l'hospital barceloní han informat que el menor està "en estat greu amb pronòstic reservat ingressat a l'UCI de pediatria".

Aquest accident ha passat després que el dia 14 de maig un altre nen de 13 morís també al caure des d'una teulada d'una fàbrica abandonada a Teià (Barcelona).

Notícies relacionades

Es dona la circumstància, a més, que el 7 de maig passat també un altre nen de 13 anys va caure d'una teulada a Montcada i Reixac quan va pujar a les dependències de l'empresa química Panreac, que ara es troba sense cap activitat.

Igualment, el sostre de la nau, també d'uralita, no va aguantar el pes del nen i va caure d'una altura de 8 metres, cosa que li va produir un fort traumatisme cranioencefàlic