En estat crític un nen de 13 anys al caure d'una teulada a Montcada i Reixac

El menor estava jugant quan el sostre d'una fàbrica abandonada es va trencar i va caure d'una alçada de vuit metres

fcosculluela6467576 tarragona   tarragones   08 06 2007   simulacro de accidente170508203323

fcosculluela6467576 tarragona tarragones 08 06 2007 simulacro de accidente170508203323 / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / MONTCADA I REIXAC

Un menor de 13 anys es troba en estat crític al caure des d'una alçada de vuit metres en una antiga fàbrica de Montcada i Reixac. El nen estava jugant amb un amic quan es va enfilar a un sostre d'uralita, que va cedir i es va desplomar des d'una altura de vuit metres.

Els fets van passar diumenge a la tarda en un edifici de l'antiga fàbrica Pareac, situada al carrer de Quarters del barri de la Font Pudenta, a Montcada i Reixac. El menor estava jugant i es va enfilar a la teulada de la indústria, quan la coberta, que estava feta d'uralita, no va suportar el pes i es va trencar.

TRASLLAT D'URGÈNCIA

Notícies relacionades

El nen va caure sense que pogués sostenir-se ni agafar-se enlloc. La perícia del seu amic va fer que es posés en contacte amb la Policia Local, que ràpidament va organitzar un dispositiu per rescatar i evacuar el menor.

En l'operatiu hi va participar un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va aterrar a l'estadi de futbol municipal La Ferreria, i des d'on va traslladar el ne a l'Hospital de Sant Pau, a Barcelona, on es troba ingressat en estat crític.