TRAGÈDIA AL MARESME

Els veïns dels blocs contigus al de l'explosió de Premià trigaran uns dos mesos a poder tornar-hi

La finca afectada trigarà més a poder ser recuperada

 

  / TWITTER / RADIO PREMIÀ

1
Es llegeix en minuts

Un total de 35 veïns dels dos edificis contigusedificis contigus al que el 18 de setembre va patir una explosió a Premià de Mar (Maresme) i que també van ser evacuats, podran tornar a casa d'aquí uns dos mesos quan s'acabi d'apuntalar l'immoble, segons els càlculs de l'ajuntament, mentre que el bloc afectat trigarà més a poder ser reocupat.

Els treballs d'apuntalament, no obstant, patiran un retard, ja que l'empresa d'obres de Demeter ha constatat que al pis de l'explosió, el segon primera del número 196-198 de la Gran Via, hi ha unes estances sense sostre ni terra, on no es poden col·locar puntals, ha informat l'ajuntament.

COLUMNES I BIGUES

L'empresa ha estudiat un projecte alternatiu que consistirà a col·locar columnes i bigues de ferro, cosa que farà que es trigui més a culminar l'apuntalament de l'edifici, però la mesura permetrà accelerar la posterior rehabilitació de l'immoble, amb la qual cosa, segons el consistori, es recuperarà aquesta demora.

Notícies relacionades

Una vegada s'estabilitzi el número 196-198, els veïns del número 192, un total de 15 persones, i del número 39 d'Elisenda de Montcada, una vintena, podran tornar a casa seva.

De les 36 famílies desallotjades, 13 viuen en una vivenda temporal, 10 han trobat casa i estan pendents de mudar-se, quatre estan buscant un pis i nou prefereixen continuar allotjades a casa de familiars i amics, segons l'últim recompte de l'ajuntament.