EN UNA PERRUQUERIA

Un home mort i un altre de ferit greu en un tiroteig a Madrid

Les dues víctimes, de nacionalitat colombiana, es trobaven a l'interior d'una perruqueria

1
Es llegeix en minuts

Un home de 41 anys ha mort i un altre de 44 ha resultat ferit greu a conseqüència d’un tiroteig ocorregut aquesta nit passada en una perruqueria del carrer de Costa Rica número 13, de Madrid, on han entrat quatre individus i han disparat a les dues víctimes, que es trobaven dins de l’establiment. Segons fonts de la Direcció Superior de Policia, el succés ha tingut lloc cap a les 22.30 hores de divendres.

La víctima mortal ha mort a conseqüència d’una ferida per arma de foc al crani, mentre que el ferit de gravetat ha rebut un tret a l’hemitòrax i ha sigut traslladat a l’Hospital de La Paz en estat estable, segons el Samur.

Un portaveu de la Policia ha informat que els quatre agressors han fugit del lloc dels fets en un vehicle i que encara no han sigut localitzats ni identificats.

Notícies relacionades

Fonts d’Emergències de l’Ajuntament de Madrid han explicat que, a la seva arribada, les assistències de Samur-Protecció Civil han confirmat la mort de l’home de 41 anys, de nacionalitat colombiana. El ferit, també de nacionalitat colombiana, es trobava al carrer i conscient.

Un psicòleg de Samur-Protecció Civil ha atès una dona de 32 anys, parella del mort, que estava en estat de xoc.