Tres morts en una col·lisió múltiple a Sòria

En el succés hi va haver diversos turismes implicats i tres persones van quedar atrapades a l'interior del cotxe

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SÒRIA

Tres persones han perdut la vida i tres més han resultat ferides en una col·lisió múltiple aquest dissabte a la carretera N-234, a Alconaba (Sòria), han informat fonts del Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó.

El succés es va produir aquest dissabte minuts abans de les 20.53 hores, quan una trucada al 112 informava d'una col·lisió múltiple, al quilòmetre 340 de la N-234, a Alconaba (Sòria), en què s'havien vist implicats tres turismes i almenys quatre persones havien resultat ferides; tres d'elles estaven a més atrapades a l'interior del vehicle.

Notícies relacionades

La sala d'operacions del 112 va avisar de l'incident la Guàrdia Civil, els bombers Emergències Sanitàries-Sacyl, que hi va enviar dues ambulàncies amb suport vital bàsic, equips mèdics de Gómara i Sòria i una uvi mòbil.

Al lloc, els facultatius de Sacyl van confirmar la mort de dues persones, una dona de 35 anys i un home de 63, i en van atendre quatre més, una nena de 13 anys, un nen de 9, una dona de 30, la identitat de la qual respon a les inicials I. S. N., i un home de 63 anys, J. M. G., que han sigut traslladades al Complex Assistencial de Sòria. Aquest últim, que va ser evacuat en uvi, va morir a l'hospital.