a Bierge

Mor un veí de Barcelona quan practicava barranquisme a Osca

Ha mort aquesta tarda després d'alertar els serveis d'urgències que se sentia indisposat

1
Es llegeix en minuts

Un home de 50 anys, veí de Barcelona, ha mort aquest diumenge després de sentir-se indisposat quan estava baixant el Barranco de la Peonera, al terme municipal de Bierge (Osca).

Al lloc s'hi van desplaçar, després de rebre cap a les 16.00 hores un avís de 112 indicant que un barranquista estava indisposat, l'helicòpter i un equip de muntanya d'Osca juntament amb el metge de 061, ha informat la Guàrdia Civil d'Osca.

Quan els equips de rescat van arribar a una zona pròxima a la Fuente de Tamara, van trobar ja sense vida el barranquista, un home d'uns 50 anys, veí de Barcelona, que estava acompanyat d'uns familiars. Després de posar-ho en coneixement del Jutjat d'Instrucció de Barbastre, es va procedir a l'aixecament del cadàver i el seu trasllat a l'Hospital San Jorge d'Osca.

A més, els equips de muntanya de la Guàrdia Civil d'Osca han intervingut avui en sis rescats més de persones ferides, mentre practicaven muntanyisme barranquisme o senderisme, alguns d'ells molt complicats, i en diversos casos coincidents en el temps.

Notícies relacionades

Amb els rescats d'aquest diumenge, en què han participat equips de muntanya de la Guàrdia Civil de Benasc, Boltanya, Panticosa i Osca, els helicòpter de la Unitat Aèria amb base a Osca i Benasc i Metges del 061 Aragó, pugen a 17 els portats a terme pels Equips de Muntanya de la Comandància d'Osca durant el cap de setmana.