Mor un muntanyenc al patir una caiguda al pic Maladeta a Osca

És la segona persona que mor en accident de muntanya a la província d'Osca en 24 hores

1
Es llegeix en minuts

Un veí d'Alacant, de 67 anys, ha mort aquest dilluns al patir una caiguda, des d'uns 100 metres d'altura, al pic Maladeta, al Pirineu d'Osca. El cadàver ha estat rescatat per agents de la Guàrdia Civil.

Es tracta del segon muntanyenc mort a la província d'Osca en 24 hores com a conseqüència d'una caiguda, després que morís un ciutadà anglès aquest diumenge al municipi de Panticosa al cedir el terreny de neu i gel pel qual passava en una zona de difícil accés.

En el cas del muntanyenc mort aquest dilluns, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, l'home ha caigut al buit pel corredor de la cara nord de la Maladeta des d'uns 100 metres d'altura, probablement a causa d'una relliscada.

Notícies relacionades

Uns muntanyencs que feien una travessia per una zona pròxima han informat al voltant de les 14.30 hores al servei d'emergències 112 de la possible presència d'un cos a la muntanya, a uns 3.100 metres d'altitud. Un temps després, els muntanyencs trucaven de nou als serveis d'emergència per alertar que el cos corresponia a una persona sense identificar i que estava sense pols ni signes vitals.

El cadàver del muntanyenc ha estat rescatat més tard per membres de la Guàrdia Civil i ha estat evacuat en l'helicòpter medicalitzat del cos a Benasc per ser-li practicada l'autòpsia.