Dispositiu de vigilància

Detingut el presumpte autor de quatre incendis intencionats a Barcelona

  • El jove va ser atrapat ‘in fraganti’ quan provocava el quart foc de la setmana, aquesta vegada dins de l’espai d’interès natural de Gallecs

Detingut el presumpte autor de quatre incendis intencionats a Barcelona

Agents Rurals

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Agents Rurals i la Policia Local de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) han detingut un jove com el presumpte autor de quatre petits incendis forestals que hauria causat de manera intencionada a mitjans d’agost al Vallès Oriental (Barcelona).

Gràcies a una operació conjunta entre els dos cossos, la policia local va aconseguir arrestar divendres passat un jove ‘in fraganti’ dins de l’espai d’interès natural de Gallecs mentre provocava un incendi, el quart en una setmana.

Notícies relacionades

Els altres focs els hauria causat els dies 12, 14 i 15 d’agost entre els municipis de Mollet i Parets del Vallès, segons fonts dels Agents Rurals.

La detenció es va produir després que detectessin que s’havien produït diversos incendis que podrien ser intencionats, per la qual cosa van establir un dispositiu de vigilància que va permetre identificar el presumpte autor, que ha passat ja a disposició judicial.