Violència de gènere

Apunyalada una dona per la seva exparella a Logronyo

  • La víctima, una noia de 25 anys, va rebre cinc punyalades per part d’un home en ple carrer i ha sigut traslladada a un centre hospitalari de la capital de La Rioja

Apunyalada una dona per la seva exparella a Logronyo
2
Es llegeix en minuts

La noia de 25 anys agredida aquesta tarda a Logronyo, que està ingressada a l’Hospital San Pedro, ha rebut, almenys, cinc punyalades presumptament per part d’un jove de 20, amb qui convivia fins fa uns dies, quan la dona va decidir acabar la relació.

Tots dos han sigut traslladats a l’hospital, ella amb diverses lesions per arma blanca al coll, l’esquena, l’abdomen i les mans, de les quals encara es desconeix l’abast; i ell amb ferides lleus autoinfligides al coll, segons ha detallat l’Ajuntament de Logronyo en una nota.

Ha afegit que, segons les dades aportades, aquesta tarda s’han citat per parlar i, després de mantenir ella la seva negativa a reprendre la relació, el presumpte agressor ha decidit apunyalar-la, fet que podria tenir prèviament decidit d’acord amb el manifestat als agents.

El succés ha passat cap a les 16.45 hores a la zona del frontó del Revellín, al cas antic de Logronyo, al costat del parc de l’Ebre, on diversos testimonis han trucat a la Policia Local al veure com un home forcejava amb una dona a la via pública.

Segons aquests testimonis, al ser recriminat per la seva actitud, l’agressor, presumptament, ha tret un ganivet i ha assestat dues punyalades a la dona.

L’Ajuntament ha necessitat que quan aquestes persones han mirat d’ajudar la víctima i evitar l’agressió, el jove s’ha encarat i ha perseguit amb l’arma blanca els testimonis que intentaven socórrer la víctima. Després, l’agressor ha tornat cap a la dona ferida i, pel que sembla, li ha assestat, almenys, tres ganivetades més.

Notícies relacionades

La dona estava sent atesa pels testimonis quan els agents de la Policia Local han arribat al lloc del succés, que ha localitzat el jove a la passarel·la per als vianants sobre el riu Ebre. Al mirar d’atrapar-lo per detenir-lo, s’ha posat a l’altre costat de la barana, ha amenaçat amb autolesionar-se i s’ha fet ferides lleus. Moments després, quan se l’ha intentat detenir, el jove s’ha llançat al riu, d’on ha sigut rescatat i detingut per la Policia Local a l’arbreda inundable.

L’Ajuntament ha afegit que no constaven antecedents previs de violència masclista per part de l’agressor ni hi havia mesures de protecció en vigor. La Delegació del Govern a La Rioja ha precisat que, al ser un assumpte de violència masclista, s’ha encarregat del cas la seva Unitat de Coordinació contra la Violència sobre la Dona i la unitat especifica en aquest àmbit de la Policia Nacional.