Aprofitant les protestes

Un detingut per pillatge en comerços en la manifestació per Pablo Hasél a Vilanova i la Geltrú

Participants en la protesta han cremat contenidors, han aixecat barricades i han llançat pedres i objectes als Mossos

Un detingut per pillatge en comerços en la manifestació per Pablo Hasél a Vilanova i la Geltrú
Es llegeix en minuts

El Periódico

Una persona ha sigut arrestada la nit d’aquest dimecres per la seva participació en els actes de pillatge en comerços després de la manifestació a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) per l’empresonament del raper Pablo Hasél, segons han informat els Mossos d’Esquadra i reporta Europa Press.

La manifestació ha començat al voltant de les 19 hores, on un grup ha començat a cremar contenidors i ha creat barricades mentre llançava ampolles contra la línia policial dels Mossos d’Esquadra.

Un altre grup de manifestants que portaven extintors, els han obert a la zona de la plaça del Mercat contra un cordó policial, i han trencat diversos aparadors dels establiments comercials de la zona de la Rambla.

En aquesta mateixa zona, diversos grups de manifestants han llançat pedres i altres objectes contra agents de paisà dels Mossos d’Esquadra i han cremat contenidors al seu pas.

Et pot interesar

Així mateix, els manifestants han vandalitzat diversos establiments comercials i han realitzat actes de pillatge a l’interior.

Finalment, els manifestants han dissolt la protesta després de la novena nit de protestes per l’empresonament de Pablo Hasél el 16 de febrer.