Mor una dona de 51 anys en mans de la seva parella a Villarrubia (Ciudad Real)

El presumpte assassí, que vivia amb ella, no tenia denúncies prèvies d’agressió o maltractaments

Mor una dona de 51 anys en mans de la seva parella a Villarrubia (Ciudad Real)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 51 anys ha mort aquest diumenge a Villarrubia de los Ojos (Ciudad Real), a conseqüència d’una ferida al coll que li va produir presumptament la seva parella, a qui busca la Guàrdia Civil, i que no tenia denúncies prèvies per agressió ni per maltractaments.

Segons han informat fonts del servei d’emergències 112, el succés s’ha produït cap a les 17.39 hores en una vivenda situada a l’Avenida Carmen de Villarrubia de los Ojos, on agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local han trobat la dona encara amb vida, amb una ferida al coll produïda per una arma blanca.

Notícies relacionades

Fins al lloc s’han dirigit també els serveis sanitaris, entre ells un metge que ha atès la víctima, tot i que no ha pogut salvar-li la vida, una ambulància de servei vital bàsic (SVB), una ambulància d’urgències i un helicòpter sanitari.

Fonts de la Guàrdia Civil han indicat que la morta ha sigut atacada suposadament per la seva parella, amb qui convivia al mateix domicili, i a qui busca la policia per procedir a la seva detenció.