TRAGÈDIA EN UN RESORT DE TANZÀNIA

Un jove mor ofegat al demanar-li matrimoni a la seva nòvia sota l'aigua

«Et trobaré i em casaré amb tu en la pròxima vida», ha escrit la noia en un emocionant missatge a Facebook

ahogado

ahogado

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Poques vegades amor i mort van ser més a prop. Un jove nord-americà ha mort ofegat just després de demanar-li matrimoni a la seva nòvia sota l’aigua. La tragèdia s’ha produït en un resort de Tanzània, on la parella, formada per Steven Weber i Kenesha Antoine, disfrutava de les seves vacances.

La nòvia ha sigut qui ha donat a conèixer el succés a través d’un missatge publicat en el seu perfil de Facebook, acompanyat amb fotos vídeos de la petició de mà. «No hi ha paraules per honrar l’ànima bonica que és Steven Weber», comença el text.

Notícies relacionades

En el vídeo, gravat per la noia des d’una cambra submarina, es veu el jove, submergit sense bombona d’oxigen, que mostra un paper a la seva nòvia amb el text: «No puc aguantar prou la respiració com per dir-te tot el que t’estimo. ¿Vols ser la meva dona?». Després, l’home li mostra un anell. La seqüència acaba quan el nòvio surt del pla.

«Mai vas emergir de les profunditats, i per això no vas poder escoltar la meva resposta. ¡Sí! ¡Sí! ¡Un milió de vegades sí, em casaré amb tu!», prossegueix la nòvia en el seu missatge, en què afegeix: «Et trobaré i em casaré amb tu en la pròxima vida».

Temes:

Tanzània