INVESTIGACIÓ OBERTA

Dues baralles més amb arma blanca a Ciutat Vella i Horta

Les víctimes, amb lesions greus, han ingressat a l'Hospital del Mar i el de Sant Pau

Des de dissabte passat hi ha hagut vuit ferits per apunyalament en sis episodis de violència

0f2840b3-b5d3-4d22-a7d3-a26b6f078cd4-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

La passada matinada ha sigut agitada a Barcelona. A més de la baralla a Nou Barris que ha acabat amb una víctima mortal, hi ha hagut dos apunyalaments més a la capital catalana en les últimes hores.

Un ha tingut lloc després d’un robatori violent al carrer de Sant Pere Més Baix, a prop de la Via Laietana, al districte de Ciutat Vella. Cinc joves magribins li han robat a un home un rellotge de luxe, de 8.000 euros, i després l’han apunyalat a l’esquena. Li han causat una lesió greu, si bé no es tem per la seva vida.

Ha sigut traslladat a l’Hospital del Mar. Els Mossos estan buscant els autors de l’agressió.

Baralla en un pis

D’altra banda, aldistricte d’Horta-Guinardó també s’ha registrat un altre apunyalament. Aquesta vegada ha sigut al’interior d’un pis, que compartien dos homes d’origen magribí.

Notícies relacionades

Per motius que es desconeixen, els dos homes haurien començat a discutir, i s’han ferit amb armes blanques. Un d’ells ha rebut una punyalada al ronyó, i està greu a l’Hospital de Sant Pau. Els dos homes han sigut detinguts.

Vuit ferits en sis apunyalaments en una setmana

Des de dissabte passat a Barcelona s’han registrat vuit víctimes per apunyalaments en sis episodis de violència, sempre a la nit. El primer, dissabte, va deixar dues víctimes de nacionalitat romanesa en un assentament de barraques instal·lat a l’avinguda del Paral·lel. Els altres dos van tenir lloc durant la nit de dilluns a dimarts a Pla de Palau i al Pou de la Figuera (barri de la Ribera). Alsdos d’aquesta matinada, que deixen tres ferits, fa falta sumar-hi el de la nit de dimecres, que va deixar greument ferit un home africà resident en una nau industrial abandonada del districte de Sant Martí.