INVESTIGACIÓ A LLEIDA

Investigat un presumpte cas de tràfic de drogues a l'Acadèmia Militar de Talarn

Els fets, denunciats pel responsable del centre, es troben sota secret de sumari

zentauroepp48055461 imatge de l entrada a l acad mia general b sica de suboficia190507175736

zentauroepp48055461 imatge de l entrada a l acad mia general b sica de suboficia190507175736 / Marta Lluvich

1
Es llegeix en minuts
Acn

El coronel director de l’Acadèmia General Bàsica de Sotsoficials (AGBS) de Talarn (Pallars Jussà), Ricardo Salgado, ha denunciat al Jutjat Togat Militar Territorial número 31, amb seu a Barcelona, un presumpte cas de tràfic de drogues en el centre, segons avança aquest dimarts 'El Confidencial Digital’.

El Jutjat ha incoat un sumari per aclarir els fets, que es troben sota secret de sumari. Segons informa el citat mitjà, l’assumpte ha recaigut en aquest jutjat, però a causa que està vacant la plaça, la instrucció l’ha assumit un jutge militar de Saragossa.

Segons el mateix mitjà, el coronel director va posar els fets en coneixement del jutjat entenent que podien ser constitutius d’alguns dels delictes que recull el Codi Penal Militar (delicte contra els deures de servei o contra l’eficàcia en el servei).

Notícies relacionades

En l’Acadèmia General Bàsica de Sotsoficials de Talarn s’imparteix l’ensenyament militar per a l’ingrés en l’Escala de Sotsoficials, així com diversos cursos d’actualització com l’ascens a brigada del Cos General de l’Exèrcit de terra.

 

Temes:

Drogues