05 juny 2020

Anar al contingut

TRÀGIC SUCCÉS

L'Ertzaintza creu que la dona de Bilbao va matar amb medicaments la seva filla

La mare va deixar una nota manuscrita vinculada amb el crim

El Periódico

L’Ertzaintza continua la investigacions en el cas de  la nena de 9 anys que va ser trobada morta a Bilbao aquest dimecres passat, al costat de la seva mare, que encara està hospitalitzada, i tot apunta a una intoxicació per substàncies que haurien ingerit i que, en principi, podrien ser medicaments, segons ha informat el Departament de Seguretat a Europa Press.

La menor va ser trobada per la seva germana de 20 anys al costat de la seva mare cap a les 22.00 hores d’aquest dimecres a la seva vivenda d’Atxuri. Després de l’avís a Emergències, totes dues van ser ateses per sanitaris de SOS-Deiak, que van confirmar la mort de la nena.

La mare va poder ser reanimada després de ser trobada en parada cardiorespiratòria, que va poder ser revertida pels sanitaris, i a continuació va ser traslladada al centre hospitalari bilbaí, on es manté ingressada.

L’Ertzaintza investiga la mort de la nena com un presumpte cas d’homicidi, i tot apunta que es van intoxicar per substàncies que haurien ingerit totes dues i que, en principi, sembla que van ser medicaments, però s’espera el resultat de l’autòpsia.

Seguretat ha confirmat que l’Ertzaintza va localitzar a la vivenda una nota manuscrita el contingut de la qual està relacionat amb els fets que han conduït a la mort de la menor.

Temes: Bilbao