TRÀGIC SUCCÉS

L'Ertzaintza creu que la dona de Bilbao va matar amb medicaments la seva filla

La mare va deixar una nota manuscrita vinculada amb el crim

nhyrzfdulzqilswtews8o61100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ertzaintza continua la investigacions en el cas de la nena de 9 anys que va ser trobada morta a Bilbao aquest dimecres passat, al costat de la seva mare, que encara està hospitalitzada, i tot apunta a unaintoxicació per substàncies que haurien ingerit i que, en principi, podrien ser medicaments, segons ha informat el Departament de Seguretat a Europa Press.

La menor va ser trobada per la seva germana de 20 anys al costat de la seva mare cap a les 22.00 hores d’aquest dimecres a la seva vivenda d’Atxuri. Després de l’avís a Emergències, totes dues van ser ateses per sanitaris de SOS-Deiak, que van confirmar la mort de la nena.

La mare va poder ser reanimada després de ser trobada en parada cardiorespiratòria, que va poder ser revertida pels sanitaris, i a continuació va ser traslladada al centre hospitalari bilbaí, on es manté ingressada.

Notícies relacionades

L’Ertzaintza investiga la mort de la nena com un presumpte cas d’homicidi, i tot apunta que es van intoxicar per substàncies que haurien ingerit totes dues i que, en principi, sembla que van ser medicaments, però s’espera el resultat de l’autòpsia.

Seguretat ha confirmat que l’Ertzaintza va localitzar a la vivenda una nota manuscrita el contingut de la qual està relacionat amb els fets que han conduït a la mort de la menor.

Temes:

Bilbao