De raça 'american standford'

Atacada per dos gossos la primera tinenta d'alcalde de València

Sandra Gómez estarà tota la setmana ingressada i serà operada de la mà dreta, de la qual gairebé se li desprèn el dit petit

abertran46288340 sandra gomez pspv181217124257

abertran46288340 sandra gomez pspv181217124257

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Sandra Gómez, primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de València i candidata del PSPV en les pròximes eleccions, està ingressada a l’Hospital Clínic de la ciutat després d’haver patit aquest diumenge l’atac de dos gossos de la raça ‘american stadford’. La regidora haurà de ser operada de les greus mossegades que va patir i que li han afectat especialment el dit petit dret, que se li va desprendre gairebé per complet.

Gómez ha relatat a 'Las Provincias’ que els gossos anaven solts i sense morrió i que van atacar el seu ‘golden retriever’ amb el qual havia sortit a passejar. “Es van llançar sobre el Pep i van començar a arrossegar-lo després de mossegar-li el coll”, ha explicat la socialista, que, al veure la situació, es va llançar a defensar el seu gos.

“Em van mossegar la mà i no em deixaven anar; jo em protegia la cara perquè era el que més temia”, ha relatat. El dit petit de la mà dreta li va quedar gairebé penjant amb ossos i nervis afectats. 

Notícies relacionades

“El que més em preocupava era el Pep, perquè pensava que el matarien”, ha revelat Gómez, que creu que, malgrat les ferides, el gos es recuperarà. 

La regidora estarà ingressada tota la setmana i la previsió és que trigui almenys dos mesos a recuperar-se. Des que s’ha conegut la notícia han sigut moltes les mostres de solidaritat i afecte que ha rebut. 

Temes:

Gossos