A SEGÒVIA

La germana petita de Diana Quer denuncia haver patit una violació

Una jutge investiga si Valeria va ser agredida per un amic en un cotxe durant un viatge

Els fets presumptament van passar quan la jove encara era menor d'edat

zentauroepp35337215 diana maria quer en una foto de la www181205121110

zentauroepp35337215 diana maria quer en una foto de la www181205121110

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una jutge de Sepúlveda (Segòvia) investiga una denúncia de violació presentada per Valeria Quer, la germana petita de Diana, la jove que va desaparèixer el 22 d’agost del 2016 a Galícia i per l’assassinat de la qual serà jutjat José Enrique Abuín, àlies 'el Chicle'. Pel que sembla, l’agressió sexual s’hauria produït quan Valeria encara era menor d’edat, segons ha publicat 'El Norte de Castilla'.

Fonts pròximes a la investigació apunten que, pel que sembla, la jove hauria viatjat a la província de Segòvia des de la seva residència a Madrid amb un amic. En un moment determinat, l’amic va parar el vehicle en una paratge de la comarca sepulvedana, ubicada a uns 65 quilòmetres de la capital de Segòvia, i hauria agredit sexualment la jove.

Notícies relacionades

La jutge ha ordenat el màxim hermetisme en les indagacions  “per intentar evitar filtracions que precipitin la indesitjada allau mediàtica”.

El progenitor de la víctima, Juan Carlos Quer, ha declarat que el cas “és un assumpte d’estricta intimitat” i va apel·lar a la “situació molt delicada” que passa la seva filla menordes que va ocórrer la desaparició i l’assassinat de la seva germana.