Anar al contingut

CRIM RESOLT

La germana de Diana Quer, a l'assassí: "Pagaràs, fill de puta"

"Només espero que estiguis bé on estiguis i que em cuidis molt a mi però sobretot a la mare, no saps com t'estimem", escriu Valeria al seu Instagram

El Periódico

La germana de Diana Quer, a l'assassí: "Pagaràs, fill de puta"

periodico

Després de trobar aquest diumenge el cos de Diana Quer, Valeria, la germana de la noia assassinada, ha publicat a Instagram diverses fotos amb ella, una de les quals va ser l'última que es van fer juntes, segons explica, i un missatge a l'Instagram Stories del seu perfiltagram: "Tornar enrere".

Hores després, ha llançat un altre missatge a Instagram Stories, en aquest cas dirigit a l'assassí confés: "No soc persona avui. Pagaràs, fill de puta"

Aquest dissabte, després de la detenció del Chicle després que intentés segrestar una altra noia, Valeria ha escrit un altre missatge al seu perfil d'Instagram, que compta amb 15.000 seguidors. "A reveure, petita. Hi haurà coses que mai a la vida em podré perdonar, però sé que tu m'ho has perdonat tot. Això és un pal per a mi però no hi puc fer res, només espero que estiguis bé, estiguis on estiguis, i que em cuidis molt a mi però sobretot a la mare, no saps com t'estimem. Espera'm allà dalt, angelet. Sempre fortes i sempre amb mi", ha escrit.

"Exemple de fortalesa"

La germana de la noia madrilenya desapareguda el 22 d'agost del 2016 també ha agraït a Diana en el mateix missatge haver-li donat "una lliçó tan gran" i haver sigut un exemple de fortalesa i de ganes de viure per a ella. També es lamenta que li ha quedat "molt per viure i molt al davant", però que això li ha servit per adonar-se que s'ha de viure el dia a dia ja que "avui hi ets i demà no".

 
 
 

 La nostra ultima foto, t'amo per sempre

 

Una publicació compartida de  Valeriaaquer_ (@valeriaaquer_) el 

 

Per últim, Valeria s'acomiada de la seva germana donant-li les gràcies "pel temps que m'has dedicat, els petons, les abraçades i tot l'amor que m'has donat", i assegura que la portarà sempre amb ella. 

La mare, "trencada de dolor"

La mare de Diana Quer, Diana López-Pinel, està "trencada de dolor" després de saber la notícia i ha assegurat que "aquest no era el final que ella esperava", ha declarat a Efe l'advocat de la dona, Víctor de Bernardo.

De Bernardo ha informat que la mare de la noia es quedarà de moment a Madrid, però ha afegit que és probable que altres familiars de Quer es desplacin fins a la Corunya les pròximes hores.

 
 
 

 Encara record com si fos ahir el moment que et vaig fer aquesta foto. No vull quedar-me amb lo dolent ni donar-le voltes a com has pogut passar els teus últims moments sinó amb tot lo bo que hem viscut. Quan jo et molestava perquè així era la meva manera de donar cariño o quan tu em demanaves abraçades a cada estona. Em quedo amb lo guapa que et vaig veure l'última vegada que et vaig veure i amb la ràbia que em va donar que usessis el meu maquillatge que ja saps que no m'agrada!!! Però ara m'alegro i per part em penedeixo de que no lo hagis fet mil vegades més. Vaig a estranyar l'arribar a casa de classe i veure't sempre dormint la migdiada i tirar-me a sobre teu o aquell dia que vaig tornar a casa i per última vegada ens sentamos juntes a menjar iogurt amb cereals en la taula en la que solíem menjar quan érem més petites. Em quedo amb els complerts que em feies sempre i amb lo bé que t'has portat amb mi o també quan em cabrejaves i sorties corrent a encerrarte en la teva habitació per protegir-te de la meva enfadada��Em quedo con que m'has donat un gran exemple de lluita, per tots els problemes que se t'han presentat en la vida i has sigut capaç de superar i de ganes de viure sobretot. Se t'han quedat moltes coses pendents però la més important és l'abraçada que se'ns ha quedat pendent de comiat. No puc ni encendre la television veient com recullen el teu cos d'un sitio així en el que vas acabar per culpa d'un degenerat desgraciat, se'm va l'ànima al veure que la meva germana, la meva companya de vida ha acabat ahí el seu trajecte en ella. Et vull molt diana molt molt molt. Per sempre amb mi, descansa en pau petita����

 

Una publicació compartida de  Valeriaaquer_ (@valeriaaquer_) el 

 

 
 
 

 Tornar cap enrere

 

Una publicació compartida de  Valeriaaquer_ (@valeriaaquer_) el 

 

 
 
 

 A reveure petita. Hi haurà coses que en la meva vida podré perdonar-me però sé que tu em lo has perdonat tot. Això és un pal per al meu però no puc fer-le nada, solo espero que estiguis bé estiguis on estiguis i que em cuidis molt a mi però sobretot a mamá , no saps quant et volem. Espérame allà a dalt angelet��������. Sempre forts i sempre amb mi. Gràcies per haver-me donat aquesta lliçó tan gran i haver-me donat un exemple de fortalesa i de ganes de viure. T'ha quedat molt per viure i molt por delante i això em fa pensar que hay que viure el dia a dia i que avui estàs i demà no. Gràcies pel temps que m'has dedicat, els petons, les abraçades i tot l'amor que m'has donat, et portaré sempre amb mi. T'amo❤️

 

Una publicació compartida de  Valeriaaquer_ (@valeriaaquer_) el 

 

0 Comentaris
cargando