DIVERSES INFRACCIONS

Denunciada una dona per alletar el seu nadó mentre conduïa un camió

La camionera va pagar la multa i va acabar entregant el petit als seus familiars per seguir en ruta

amamantar-bebe-camion / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Foral de Navarra ha denunciatuna dona per diverses irregularitats, després de ser sorpresa alletant el seu nadó mentre conduïa un camió per l’Autovia de l’Ebre, a l’altura de la localitat navarresa de Tudela.

Segons ha informat el cos autonòmic, els agents van rebre l’avís d’un conductor que afirmava haver vist en aquesta carretera un camió que circulava irregularment i la conductora del qual portava un nen en braços.

Els agents van localitzar el vehicle, un semiremolc amb matrícula estrangera, ocupat per la conductora i un nadó, que no utilitzavacap sistema de retenció infantil, demanera que la dona va reconèixer als policies que circulava donant el pit al seu fill.

A més, conduïa amb cortinetes que tapaven completament les finestretes laterals del camió tractor, la qual cosa li impedia una adequada visibilitat de l’entorn del vehicle.

En aquell moment, els policies van redactar les denúncies per incomplir l’article 117.3 del Reglament General de Circulació (no fer servir el corresponent sistema de retenció infantil) i l’article 19.1 de la mateixa norma (per utilitzar les cortinetes, que impedien la visibilitat de la conductora sobre la via).

Notícies relacionades

Finalment, uns familiars van acudir a fer-se càrrec del nadó, la dona va pagar al comptat les denúncies i va continuar la seva ruta.

Les mateixes fonts assenyalen que els agents no havien sigut testimonis de la falta d’atenció de la conducció a l’alletar el nadó, per la qual cosa no va ser denunciada per aquest concepte. 

Temes:

Trànsit Navarra