A CADIS

Encasta contra una casa un cotxe carregat amb 940 quilos d'haixix

El traficant intentava escapar-se de la Guàrdia Civil després de desembarcar la droga

zentauroepp42854354 interceptado un tr iler que transportaba ocho toneladas de h180819160623

zentauroepp42854354 interceptado un tr iler que transportaba ocho toneladas de h180819160623

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha detingut a Los Barrios (Cadis) a un home que, durant una persecució, va encastar contra una vivenda el tot terreny que conduïa i en el qual portava 940 quilos d’haixix.

Segons ha informat aquest diumenge l’institut armat, l’operatiu va començar quan el Sistema Integral de Vigilància Exterior (SIVE) va detectar una embarcació semirígida de les que habitualment s’utilitzen en el tràfic de drogues acostant-se a gran velocitat a la platja de Palmones, al terme municipal de Los Barrios.

Al desplaçar-se una patrulla fins a la zona, van observar un tot terreny que sortia a gran velocitat procedent de la platja, per la qual cosa va començar una persecució.

Al detectar la presència policial, el conductor del vehicle va emprendre la fugida per l’autovia A-7, sentit Cadis, i posteriorment per l’autovia A-381, sentit Jerez, fins a sortir de l’autovia per l’entrada sud a la població de Los Barrios.

En la seva fugida, el detingut va desobeir els senyals acústics i lluminosos de detenció, circulant de formatemerària i posant en greu perill la resta d’usuaris de la via, a fi de despistar els agents.

Finalment, va perdre el control del vehicle i es va encastar contra el mur d’un garatge d’una de les vivendes, després d’això va fugir a peu, tot i que va poder ser detingut.

Notícies relacionades

A l’interior del vehicle, la Guàrdia Civil va trobar27 farcells d’arpillera amb 940 quilograms d’haixix.

El vehicle havia sigut robat a la localitat de Rivas-Vaciamadrid.