URGENT

Quatre encaputxats assalten una casa a Martorelles i lliguen de mans la família

Els Mossos confirmen el robatori en aquesta localitat del Vallès Oriental, a la província de Barcelona

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
Albert Segura

Quatre persones encaputxades han assaltat aquest divendres al matí una masia de Martorelles i han lligat de mans la família que hi viu, tant els pares com els fills. Els lladres han tancat els habitants de la casa per perpetrar el robatori. La masia en qüestió és Can Puig.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat a aquest diari que s’ha produït aquest robatori a Martorelles, població ubicada a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Els lladres han abandonat ja el lloc dels fets, on ja ha acudit la policia, que ha rebut l’avís a les 8.30 hores i s’hi han desplaçat diverses dotacions.

Pel que sembla, els assaltants anaven vestits de camuflatge i buscaven alguna cosa en concret.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per contrastar i ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si voleu rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.

Temes:

Robatoris