DRAMA AL MARESME

Una nena de 8 mesos mor atropellada per una furgoneta desfrenada a Premià de Dalt

El vehicle, que és de la família, va atropellar també la mare, que va resultar ferida lleu

L'Ajuntament decreta dos dies de dol i suspèn els actes de la festa major

video 3372040 / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Una nena de 8 mesos ha mort aquest dissabte a Premià de Dalt (Maresme) atropellada per la furgoneta familiar, que, segons les primeres informacions, s’ha desfrenat.

El vehicle ha atropellat la menor i la seva mare, que ha resultat ferida lleu.

L’accident ha sigut a les 08.08 hores al carrer del Parc Infantil, en ple nucli antic de la localitat. Pel que sembla, un altre fill de la família es trobava a l’interior de la furgoneta quan s’ha desfrenat en circumstàncies que no s’han detallat i ha atropellat el nadó, que es trobava en un cotxet, i la mare, que ha intentat evitar l’atropellament i ha resultat ferida a una cama.

La dona, de 35 anys, és alemanya i amb la seva parella, d’origen britànic, residien a la localitat des de fa un temps.

Un cotxe, en el moment de passar pel lloc de l’atropellament. / JÚLIA PÉREZ / ACN

L’Ajuntament de Premià de Dalt ha decretat dos dies de duel oficial i ha suspès tots els actes previstos al municipi, que aquest cap de setmana celebrava la festa major. 

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que ha traslladat a la mare del nadó mort a l’Hospital Germans Trias de Badalona (Barcelona).

Notícies relacionades

Fins al lloc del sinistre s’han traslladat també dues patrulles de la Policia Local de Premià de Dalt, una de la veïna Premià de Mar i una dotació dels Bombers.

L’alcalde, Josep Triadó, ha traslladat el condol del consistori a la família i el pròxim ple municipal guardarà un minut de silenci en memòria de la víctima.