REACCIONS ciutadanes

Dones sevillanes inicien una campanya perquè ningú contracti 'La manada'

Reclamen a xarxes socials que es boicotegi o aïlli els qui els ofereixin treball

En alguns bars ja es podien veure aquest divendres cartells amb el lema #Stopmanada

zentauroepp43910379 manada180622204253

zentauroepp43910379 manada180622204253 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Julia Camacho

L’argument de l’auto de la llibertat per a 'La manada' que incideix que són prou coneguts perquè tornin a delinquir ha topat amb una dura resposta per part dels col·lectius feministes de Sevilla. A través de les xarxes socials han iniciat una campanya per boicotejar o aïllar als establiments que permetin l’entrada als cinc joves o els ofereixin treball.

Notícies relacionades

En alguns bars ja es podien veure aquest divendres cartells amb el lema “#Stopmanada”i on s’indicava que “en aquest establiment no atenem a violadors”, “aquest és un espai segur per a les dones” o “les dones no consumim en establiments on s’atén violadors”.

També a les xarxes socials, s’han recollit des de dijous i fins dissabte al migdia, més de 700.000 firmes en contra de la sortida de presó de ‘La manada’. La petició, tramitada a través de Change.org, lamenta que “la secció segona de l’Audiència de Navarra hagi decretat aquesta posada en llibertat provisional en espera que el cas arribi al Tribunal Superior de Justícia de Navarra, que s’ha de posicionar sobre els recursos de totes les parts”. Però “aquest tribunal no prendrà una decisió fins al mes de setembre o octubre”, denúncia.