Venia del Perú

Enxampada a Barajas una barcelonina amb 12 quilos de coca en roba de bebè

La dona venia d'un vol procedent de Lima

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb el Departament de Duanes en Impostos Especials, ha interceptat al’aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas una dona espanyola, establerta a Barcelona, que portava 12,3 quilos de cocaïna amagada en roba de bebè i en envasos d’una beguda típica peruana.

Segons ha detallat la Guàrdia Civil en un comunicat, els últims dies s’han descobert gairebé 25 quilos de cocaïna i 3,6 d’heroïna a diferents passatgers que arribaven a l’aeroport madrileny.

En concret, dos ciutadans brasilers –una dona de 40 anys i un home de 25– que viatjaven des de São Paulo fins a Lisboa van ser detinguts quan van trobar al seu equipatge facturat dos paquets de cocaïna, de 5,4 i 3,7 quilos de pes.

Poc després, a l’aterrar en un vol des de Lima, va ser detinguda una dona espanyola, veïna de Barcelona, que va despertar les sospites de la Guàrdia Civil per la seva actitud evasiva.

Després d’obrir l’equipatge, els agents van localitzar dobles fons als folres de vestits i caçadores de nen on s’ocultaven 72 paquets de cocaïna, a més de 81 envasos de preparat d’una beguda típica peruana, també amb cocaïna a l’interior, uns paquets que sumaven 12,3 quilos.

Notícies relacionades

Una altra actuació va permetre detenir un espanyol de 58 anys que arribava des d’Istanbul (Turquia), i que en un doble fons del seu equipatge portava 3,6 quilos d’heroïna.

Els quatre detinguts han passat a disposició judicial.

Temes:

Cocaïna