Escapat de la presó

Detingut en un hotel de Madrid un històric atracador de bancs

L'arrestat, de 66 anys, és responsable de nou assalts l'últim mes

atracador

atracador
atracador

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional han detingut a Getafe (Madrid) un històric delinqüent sexagenari a qui se li atribueixen nou atracaments a bancs en un període de menys de 30 dies. L'arrestat, amb una experiència de 35 anys en robatoris amb violència, sempre actuava sol i a cara descoberta adoptant una actitud tranquil·la. Després de preguntar als empleats pels diners en efectiu disponibles, mostrava una arma curta sobre el taulell per cometre el robatori. El detingut es trobava escapat de la madrilenya presó d'Alcalá Meco des que no va reingressar-hi després d'un permís penitenciari a mitjans d'abril.

Nou atracaments en menys de 30 dies

La investigació va començar el mes d'abril després de diversos atracaments en entitats bancàries amb un mètode similar. Una vegada analitzada tota la informació obtinguda, els agents van constatar que el presumpte autor dels fets és un històric atracador amb més de 35 anys d'experiència en aquesta tipologia delictiva. A més, li constava una ordre de detenció per al seu ingrés a presó des que, a mitjans del mes d'abril passat i aprofitant un permís penitenciari, no va reingressar a la presó d'Alcalá Meco on complia condemna.

Notícies relacionades

Finalment va ser localitzat en un hotel de la madrilenya localitat de Getafe, on va ser arrestat mentre pernoctava. A causa de la seva perillositat, ja que en anteriors detencions va obrir foc contra els policies, va ser necessari el suport del GEO per a la detenció. Els agents van constatar que dormia amb una arma carregada i preparada per disparar.

Al detingut, de 66 anys d'edat, se li atribueixen nou atracaments en sucursals de Madrid, Toledo i Alacant a més d'un delicte de tinença il·lícita d'armes i un altre de trencament de condemna. Ja ha estat posat a disposició de l'autoritat judicial.