Amb ordre d'allunyament

En llibertat amb càrrecs dos dels tres acusats de la violació grupal a Múrcia

El jutge envia presó el tercer sospitós perquè era buscat per altres delictes

abertran43260107 libertad para los tres acusados de violar a una joven en mur180510101953

abertran43260107 libertad para los tres acusados de violar a una joven en mur180510101953

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els tres detinguts per una presumpta violació a una jove a la pedania murciana de Beniaján han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar dimecres davant del magistrat del Jutjat d’Instrucció número 7.  No obstant, un dels joves no ha arribat a trepitjar el carrer i ha ingressat a presó, ja que tenia diverses requisitòries per altres delictes. El jutge, que els investiga per un presumpte delicte d’abús sexual, els va imposar una ordre d’allunyament de la víctima. 

“He sortit el llibertat perquè no ha passat res”, assegurava un d’ells a la sortida del jutjat. Se’ls acusa d’agredir sexualment una dona inconscient sota els efectes d’alcohol i les drogues que ells mateixos li haurien subministrat.

Segons la versió que els processats van relatar als investigadors de la Guàrdia Civil i al magistrat, que recull 'La Verdad’ de Múrcia, coneixien la víctima i es van posar en contacte amb ella per beure alcohol i tenir sexe. Van afirmar que la jove era prostituta i que en cap moment no la van forçar, però van reconèixer que li havien donat cànnabis i que ella havia ingerit una gran quantitat d’alcohol.

Notícies relacionades

La denunciant, en canvi, va afirmar que es va trobar amb els tres sospitosos, que coneixia, i va acceptar unes drogues que li van proporcionar pensant que es tractava d’un ansiolític. Un suposat fàrmac que va combinar amb el consum de begudes alcohòliques en un descampat de la pedania de Beniaján i que, després dels efectes que li va produir la combinació amb l’alcohol, els nois van abusar d’ella.

Els sospitosos tenen nombrosos antecedents per tràfic de drogues i robatoris.