Aquest dimarts

Trobat el cadàver d'un nadó en una planta de reciclatge d'escombraries a Granada

La policia tracta de determinar de quin barri procedeix i de localitzar la mare

lat big 002

lat big 002
planta-de-alhendin

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cadàver d'un nadó ha sigut trobat dins d'una bossa i amb el cordó umbilical tallat pels treballadors de la planta de reciclatge d'escombraries d'Alhendín (Granada), segons han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.

La troballa es va produir ahir poc abans de les 18.00 hores i els treballadors van alertar la Guàrdia Civil, que ha activat el protocol judicial.

El cos del nadó ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Granada, que s'encarregarà de l'autòpsia per determinar les causes i el moment de la mort, si va tenir lloc abans o després que fos llançat a les escombraries.

A més, la Policia Judicial treballarà per determinar de quin barri de Granada o municipi de la seva àrea metropolitana procedia la bossa d'escombraries en què van dipositar el cadàver, al qual es practicaran proves d'ADN, per intentar localitzar la mare.

Notícies relacionades

Segons ha avançat el diari Ideal de Granada, els operaris de la planta d'Alhendín van trobar el cos del nadó, d'uns vuit o nou mesos de gestació, despullat i amb el cordó umbilical tallat, dipositat dins d'una bossa d'escombraries.

El van trobar a la cinta corredissa que transporta les escombraries que descarreguen els camions i van alertar llavors la Guàrdia Civil, que ha indicat a Efe que seguiran el protocol dissenyat per a aquest tipus de fets, que inclou actuacions en hospitals i altres centres sanitaris.