ENSURT A MARBELLA

Un conductor ebri atropella diverses persones a Puerto Banús i fuig

L'autor de l'atropellament, de nacionalitat britànica, i el seu acompanyant van ser detinguts poc després al col·lisionar amb altres vehicles

Minuts abans els van fer fora d’un club per participar en una batussa. / ATLAS VÍDEO

Minuts abans els van fer fora d’un club per participar en una batussa.
lpedragosa38658528 puerto banus170528232335

/

1
Es llegeix en minuts
JULIA CAMACHO / SEVILLA

Vuit ferits és el saldo de l’atropellament múltiple i posterior col·lisió amb diversos vehicles causat per un conductor ebri ahir al passeig marítim de Puerto Banús (Marbella). L’incident es va produir cap a les 21 hores, quan l’autor, de nacionalitat britànica i 22 anys, va entrar en un carrer de vianants i després d’atropellar a diversos vianants, va fugir. Agents de la Policia Local el van detenir amb el seu copilot a un quilòmetre del lloc després de provocar un accident de trànsit amb tres vehicles més.

    

Fonts policials, que van descartar qualsevol motivació terrorista, van confirmar que l’incident es va produir després que el conductor protagonitzés una discussió en un club de platja. L’home va abandonar el local en el seu vehicle, un model d’alta gamma tipus tot terreny, i va carregar contra diversos vianants que en aquell moment passejaven pel tram de vianants de l’avinguda de Lola Flores, i va causar un monumental ensurt als transeünts. Tres persones van haver de ser ateses pels serveis sanitaris, encara que les seves ferides no revesteixen gravetat.

    

Notícies relacionades

Després de l’atropellament múltiple, el cotxe va fugir per la N-370 en direcció a Marbella perseguit per agents de les forces de seguretat, i després de saltar-se l’alto de la Guàrdia Civil, va envair el carril contrari en sentit Cadis, i va col·lisionar amb més vehicles, després va tornar al seu carril, on va acabar encastant-se contra el guarda-rail a l’altura de l’Hotel Coral Beach després de col·lisionar amb un altre vehicle. En aquest incident, que va obligar a desviar el trànsit prop d’una hora, van resultar ferides de diferent consideració almenys cinc persones, entre elles el conductor, que va resultar ferit greu. Algunes de les víctimes van ser traslladades a l’Hospital Comarcal Costa del Sol.

SÍMPTOMES D’EMBRIAGUESA

Els agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil de Marbella van detenir el conductor i la persona que anava de copilot, que segons va confirmar la Subdelegació del Govern a Màlaga presentaven «aparentment símptomes d’embriaguesa». No obstant, encara no s’ha facilitat la dada de la prova d’alcohol. Alguns testimonis apunten que a l’interior del vehicle hi havia almenys tres ocupants més.