TRAGÈDIA

Mor un matrimoni per asfíxia en un incendi a casa seva a Castelló

El succés ha tingut lloc aquesta matinada per causes que es desconeixen

ambulancia-samu-valencia

ambulancia-samu-valencia

1
Es llegeix en minuts

Un matrimoni de 64 i 66 anys ha mort aquesta matinada a Castelló per asfíxia a causa del fum originat en un incendi a la seva vivenda. Els bombers han trobat els seus cadàvers a l'interior del domicili i han extingit el foc tres hores després que comencés, segons ha informat a Europa Press el cos municipal de bombers de l'Ajuntament de Castelló.

L'incendi ha començat aquest diumenge cap a les 3.30 hores en una vivenda de la carretera de Borriol de Castelló, a la rotonda de la Universitat Jaume I, segons el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana, que ha avisat els bombers.

Notícies relacionades

A l'arribar a la casa, els efectius hi han trobat una gran quantitat de fum pels objectes acumulats que han quedat calcinats per l'incendi. A l'interior hi han trobat els cossos de l'home, de 64 anys, i la dona, de 66, que han mort per asfíxia a causa del fum.

El foc s'ha donat per extingit gairebé tres hores més tard. Es desconeixen les causes que l'han originat i la investigació continua oberta, segons les mateixes fonts.