SECRET DE SUMARI

La policia registra dues cases familiars de l'exnòvio d'una de les desaparegudes a Conca

Les dues amigues estan en parador desconegut des de dijous

La policia, durant el registre de la casa familiar de Sergio Morante a Palomera (Conca).

La policia, durant el registre de la casa familiar de Sergio Morante a Palomera (Conca). / EFE / SANTIAGO TORRALBA

1
Es llegeix en minuts

La policia ha registrat aquest dimecres a Palomera (Conca) una altra casa propietat de la família de Sergio Morate, exnòvio d'una de les dues noies desaparegudes des de dijous passat i de qui tampoc es coneix el parador.

La casa és a Palomera, un petit municipi situat a 11 quilòmetres de Conca capital, en una zona escarpada situada al final de l'Hoz del Huécar. 

Aquest és el segon registre que es porta a terme, després que al matí escorcollessin una finca de la família ubicada a Chillarón, també a prop de Conca capital. Durant una mica més de dues hores, la unitat canina ha registrat la finca de Chillarón, on la família de Morate té magatzems relacionats amb la venda de mobles antics.

RECERCA I MANIFESTACIÓ

La policia continua investigant -sota secret de sumari- la desaparició de Marina i Laura, les dues noies de 24 i 26 anys de qui no se'n sap res des de dijous passat. Els familiars han convocat, avui dimecres a les 20.30 del vespre, una concentració i han estès l'enganxada de cartells per tota la província.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l'alcalde de Conca, Ángel Mariscal, ha explicat als periodistes que l'Ajuntament està a disposició de les famílies de les noies i, de fet, al matí ha tingut una reunió amb el portaveu de les famílies, Luis Javier Chamón.

La pista de les noies es va perdre dijous passat a la tarda, quan tenien planejat anar a casa de Sergio Morate, exnòvio de Marina, per recollir algunes coses de la noia. El mateix dijous a la nit els familiars de les noies van presentar una denúncia per desaparició, i divendres ho va fer la família de Morate.