
El xef Alejandro Sanahuja busca revolucionar les coccions tradicionals del marisc incorporant tècniques d’avantguarda des dels fogons de l’O’Peregrino, marisqueria amb més de 30 anys de tradició ubicada a l’Eixample barceloní, i de la qual va prendre els comandaments a finals del 2020. En un any, ha reformulat per complet la seva proposta gastronòmica per demostrar que és possible transformar la cuina tradicional mantenint el sabor i l’essència dels seus productes.
El tracte pròxim amb el client és un altre dels aspectes claus del local (www.operegrino.es), on la gran majoria dels comensals es deixen aconsellar pel ‘maitre’ segons el producte fresc disponible i les noves incorporacions de la carta.
Temes:
- Ciència espacial Telescopis de tot el món observen l’arribada d’un gegantí objecte interestel·lar al nostre Sistema Solar
- Sous públics Els funcionaris de l’Estat cobraran una paga per retards i la pujada del 0,5% en la nòmina de juliol
- Pakito i Akkaspace, dos ‘hackers’ adolescents
- Xarxes Molts turistes confonen Mallorca amb França i creuen que l'alemany és l'idioma oficial, segons una enquesta de carrer a Palma
- Festivals Cancel·lat el concert de Fito Páez que havia d'inaugurar el festival de Cap Roig
- Perfil Montse Mínguez, els ulls de Salvador Illa a l'equip interí del PSOE després del cas Santos Cerdán
- Actualitat blaugrana Nico Williams planta el Barça i renova amb l'Athletic per 10 temporades
- Entendre-hi + amb la història No va ser el 4 de juliol | + Història
- Barri de Les Termes Un ferit per arma blanca i un menor detingut en nous enfrontaments per un local ocupat a Sabadell
- Una genial Vicky López gaudeix a la ‘platja de Berna’