O’Peregrino, a Barcelona
Tècniques d’avantguarda per respectar al màxim el marisc
Aquesta marisqueria amb més de 30 anys de tradició presenta una proposta gastronòmica renovada

El xef Alejandro Sanahuja busca revolucionar les coccions tradicionals del marisc incorporant tècniques d’avantguarda des dels fogons de l’O’Peregrino, marisqueria amb més de 30 anys de tradició ubicada a l’Eixample barceloní, i de la qual va prendre els comandaments a finals del 2020. En un any, ha reformulat per complet la seva proposta gastronòmica per demostrar que és possible transformar la cuina tradicional mantenint el sabor i l’essència dels seus productes.
El tracte pròxim amb el client és un altre dels aspectes claus del local (www.operegrino.es), on la gran majoria dels comensals es deixen aconsellar pel ‘maitre’ segons el producte fresc disponible i les noves incorporacions de la carta.
Temes:
- Previsió Torna el fred intens a Catalunya: així es mouran les temperatures a partir de dilluns
- Narcotràfic Quinze detinguts per transportar droga amb una narcollanxa i descarregar-la al port de Mataró
- Dies de fred i inestabilitat ¿On nevarà a Catalunya?
- Motiu de consulta mèdica Andropausa: la menopausa masculina també deixa enrere tabús i vergonyes
- Nou punt de trobada La tendència dels clubs socials privats es consolida i creix a Barcelona
- Traslladades a l’hospital Sis persones ferides en un xoc entre un cotxe i un autobús a Badalona
- Mercats L’Ibex 35 obre amb una caiguda del 0,5% i perd els 9.200 enters
- Temporal marítim Fort onatge a Barcelona aquesta setmana: onades de fins a tres metres
- Xoc en la coalició El PSOE decideix no esperar més Podem i registra en solitari la reforma del ‘sí és sí’
- ‘Newsletter’ Farts del tàrtar (però que bo), per Pau Arenós