
El xef Alejandro Sanahuja busca revolucionar les coccions tradicionals del marisc incorporant tècniques d’avantguarda des dels fogons de l’O’Peregrino, marisqueria amb més de 30 anys de tradició ubicada a l’Eixample barceloní, i de la qual va prendre els comandaments a finals del 2020. En un any, ha reformulat per complet la seva proposta gastronòmica per demostrar que és possible transformar la cuina tradicional mantenint el sabor i l’essència dels seus productes.
El tracte pròxim amb el client és un altre dels aspectes claus del local (www.operegrino.es), on la gran majoria dels comensals es deixen aconsellar pel ‘maitre’ segons el producte fresc disponible i les noves incorporacions de la carta.
Temes:
- Més d’un milió de catalans prenen Diazepam i altres ansiolítics
- Tendències en salut L’ashwagandha, el suplement que conquista dones en la menopausa: «M’ha tret la boirina del cap»
- 53 anys d’història Un tresor fotogràfic, en perill
- Estrena televisiva ‘OT 2025’ arriba amb un nou jurat i un programa d’humor
- Nova etapa L’emotiu comiat de Ramon Pellicer del ‘TN’ de TV3 després de 23 anys: «Ara assumirem altres responsabilitats»
- Exclusiva Aquests són i així actuaven els membres de ‘La manada’ de Castelldefels, empresonats per violar tres dones
- Acord del Govern amb ERC Catalunya obrirà tres noves delegacions a la Xina, Canadà i Jordània
- Canvi climàtic Màxima alerta: nous estudis avancen dràsticament la frenada del Corrent Atlàntic
- EUROVISIÓ RTVE trasllada a l'organització d'Eurovisió que sortirà del festival si participa Israel
- Debat de política general Junts pressiona el PSC i sotmetrà a votació al Parlament els pactes amb Sánchez