Butlleta premiada

Una Primitiva segellada a Barcelona s’emporta més de 32 milions d’euros

Una Primitiva segellada a Barcelona s’emporta més de 32 milions d’euros

Europa Press / Iván Terrón

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ahir dissabte, com cada dissabte, es va celebrar el sorteig de la Primitiva. I ha resultat premiada una butlleta amb més de 32 milions d’euros. En concret, amb 32.082.326 euros, al ser l’únic guanyador de les categories Especial (sis encerts i reintegrament) i Primera (sis encerts).

Notícies relacionades

La butlleta guanyadora s’ha validat al Despatx Receptor núm. 9.330 de Barcelona, situat a la rambla Prim, 160 de Barcelona. La rambla Prim és una avinguda que transcorre entre els barris de la Verneda i la Pau i el Besòs i el Maresme. Amb tot, el guanyador no ha pogut anar a segellar la butlleta avui, ja que els establiments estan tancats els diumenges.

A Andalusia, el sorteig de la Loteria de la Primitiva d’ahir ha deixat un premi d’un milió d’euros validat a una administració de Màlaga. En concret, en el sorteig d’El Joker, en què ha resultat guanyador el número 4904118, hi ha hagut un butlleta guanyadora de la primera categoria, dotada amb un premi d’un milió d’euros. Es tracta d’un butlleta validada a l’Administració de Loteries número 35 de Màlaga capital, situada al número 2 del carrer Duque de Rivas.