BONOLOTO AVUI

Bonoloto: Sorteig del dimarts 13 d’abril del 2021

Comproveu el resultat del sorteig de la Bonoloto

Bonoloto: Sorteig del dimarts 13 d’abril del 2021
Es llegeix en minuts

El resultat del sorteig de la Bonoloto del dijous 13 d'abril del 2021 ha sigut la combinació formada pels números:

7 - 11 - 18 - 19 - 38 - 45

Complementari: 23

Reintegrament: 7

Recordeu que podeu comprovar els sortejos anteriors de la Bonoloto a la nostra pàgina exclusiva dedicada a aquest sorteig

Els encertants dels sis números principals obtenen el màxim premi. També resulten premiats els que encertin cinc números i el complementari, quatre números o tres números. El reintegrament suposa recuperar els diners de l’aposta.

Els sortejos de la Bonoloto se celebren de dilluns a dissabte. Cada aposta costa 0,50 euros, i consisteix a seleccionar 6 números diferents entre l’1 i el 49. Al segellar la butlleta s’obté un número entre el 0 i el 9 que correspon al reintegrament.

A la Bonoloto hi ha dues modalitats de joc: diària i setmanal. També es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números.

Notícies relacionades

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal dedicat en exclusiva a això, en què podreu consultar acabats de publicar per les administracions corresponents.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal i consultar com buscar un número concret de la Loteria de Nadal 2020.