CINQUÈ PREMI MÉS GRAN

Un bitllet de cinc euros guanya 107 'euromillones'

El premi ha caigut en un particular de Ciudad Real

Premi de l’Euromilions.

Premi de l’Euromilions. / ANGEL DIAZ / EFE

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’únic guanyador de tot Europa de la combinació guanyadora del sorteigd’Euromillones  celebrat aquest divendres a la nit va aconseguir el premi amb només dues apostes de 5 euros que li donen dret a rebre un pot de 107.683.454 euros, el cinquè premi més gran que es dona a Espanya d’aquest sorteig.

Així ho ha explicat la responsable de l’Administració de Loteria Dulcinea de Oro, a Ciudad Real, María Emma Alberdi, que ha manifestat la seva satisfacció per haver donat el cinquè premi més gran que es dona a Espanya d’aquest sorteig i el més gran de Castella-la Manxa.

La responsable de l’Administració de Loteries ha comentat que no se sap qui ha pogut ser l’afortunat.

“En un primer moment vam pensar que podria ser l’abonat d’una penya, però finalment creiem que el premi ha anat a parar a mans d’algun particular”, ha dit.

Alberdi ha assegurat que el barri s’ha despertat amb una gran notícia i, malgrat que només li ha tocat a una persona, la sensació que hi ha és que “ha tocat a tots”.

Des que s’ha conegut la notícia no ha parat d’arribar gent a l’Administració de Loteria, ha comentat abans d’ironitzar que, no obstant, “no ha vingut ningú amb el bitllet premiat”.

Alberdi ha apuntat que per a tot el món que es dedica a la venda de loteria donar un premi sempre és una satisfacció, que en el cas d’un premi tan “astronòmic” és molt més gran.

Notícies relacionades

El bitllet guanyador va ser validat a l’Administració de Loteries situada al carrer del Olivo número 20, al centre de la ciutat.

La combinació guanyadora (5 +2) està formada pels números 26, 17, 13, 14, 28. Les estrelles van ser el 2 i el 7. 

Temes:

Euromilions