LOTERIA SOLIDÀRIA

¿Quan és el Sorteig de l'Or de la Creu Roja 2019? Data i hora

sorteo-cruz-roja-2019

sorteo-cruz-roja-2019

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Sorteig d’Or de la Creu Roja 2019 se celebrarà dijous 18 de juliol al Palau de Congressos de Palma de Mallorca a partir de les 18.00 hores. Es tracta d’una de les loteries més antigues d’Espanya (aquest any arriba a la seva 40a edició) i una de les cites amb la sort més esperades de cada estiu.

Notícies relacionades

El Sorteig d’Or de la Creu Roja repartirà aquest any 11.700 premis (el triple que el 2018) per un valor total de 7 milions d’euros. A l’afortunat que rebi el primer premi li tocaran tres milions d’euros (o el seu contravalor corresponent en lingots d’or). Els bitllets ja es poden comprar directament a la mateixa pàgina web de la institució per 5 euros cada un.

Aquest sorteig se celebra cada any en una ciutat diferent d’Espanya. Des de la primera campanya, que es va desenvolupar a Madrid el 1980, desenes de localitats han sigut seleccionades com a seu: Barcelona, Girona, Pamplona, Santander, Lorca, Avilés, Santander, Castelló... Els beneficis es destinen a projectes socials i humanitaris de la Creu Roja.