Comencen les restriccions d’accés de vehicles al Cap de Creus

Un vehículo intentando entrar en el recinto que está cerrado en el Cap de Creus

Un vehículo intentando entrar en el recinto que está cerrado en el Cap de Creus / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana han començat les restriccions d’accés al Cap de Creus des de Roses (Alt Empordà, Girona), que aquest any s’allarguen gairebé un mes i mig més. Des d’ahir i fins al pròxim 11 de setembre, la barrera que dona accés al parc natural des de la carretera Montjoi estarà tancada per als cotxes i autocaravanes entre les deu del matí i les cinc de la tarda. El 2023, la restricció es va aplicar en un període més curt: entre el 15 i el 31 d’agost.

El primer dia de la posada en marxa d’aquesta mesura només es va permetre accedir a l’espai natural amb els seus vehicles als veïns de la zona o a les persones que havien fet una reserva en algun restaurant o establiment turístic. La gent que anava a peu va poder passar sense cap problema.

Notícies relacionades

Mitjana tornada

Aquesta restricció va agafar desprevinguts altres visitants que pretenien passar el dia al Cap de Creus i que es van veure obligats a fer mitja volta. Malgrat això, la majoria es va mostrar conforme que es protegeixi el parc i "no es massifiqui", que és la intenció de l’Ajuntament de Roses.

Temes:

Girona