successos

Detingut un psicòleg per abusar de sis pacients

L’arrestat, que va ser posat ahir en llibertat pel jutge, és el fundador d’un centre de teràpia a Reus.

Detingut un psicòleg  per abusar de sis pacients
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus, en funcions de guàrdia, va deixar ahir en llibertat amb càrrecs el psicòleg acusat de cometre abusos sexuals almenys a sis pacients del municipi. Els Mossos el van detenir divendres a Reus (Baix Camp) i el jutge li ha imposat una ordre d’allunyament respecte a les denunciants. També s’ha traslladat la informació al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya perquè s’adoptin les mesures que corresponguin al cas.

Notícies relacionades

Els fets s’han mantingut ocults anys i han sortit a la llum després que les víctimes s’ajuntessin i presentessin una denúncia davant la policia. El detingut, que és soci fundador i director del centre de teràpia i creixement personal Nou Espiral, utilitzava el seu rol com a psicòleg per a presumptament abusar de les dones mentre durava el seu tractament, segons el relat de les denunciants a què va tenir accés Radio Reus.

L’home s’aprofitava de l’estat de vulnerabilitat de les víctimes: amb l’excusa d’establir una relació de confiança, les enganyava per mantenir relacions sexuals, segons la denúncia. Els treballadors del centre de teràpia són aliens a l’ocorregut.

Temes:

Psicologia