Els Mossos investiguen l’assassinat d’un home a Torredembarra

Los mossos investigan un crimen en Torredembarra

Los mossos investigan un crimen en Torredembarra / ACN

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

Els Mossos investiguen la mort d’un home a Torredembarra (Tarragonès). Cap a les quatre de la matinada d’ahir els agents van ser requerits després de trobar-se un cos sense vida a l’interior d’una vivenda del barri de Baix a Mar, en concret al carrer de la Verge del Carme d’aquesta localitat costanera.

Segons va informar el Diari de Tarragona, el lloc on es va produir el crim és un pis okupat des de fa uns dos anys. Allà viuen tres persones habitualment, tot i que en ocasions s’ha pogut veure més gent al seu interior. Veïns de la zona asseguren que del pis entren i surten moltes persones.

Dos homes es van presentar a la comissaria per explicar que havien trobat un cadàver tapat amb una tela dins de l’immoble. Per això la policia va anar a comprovar-ho.

A l’arribar, els agents van confirmar que es tractava d’un crim i per aquesta raó van activar la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona junt amb la comitiva judicial.

El Jutjat d’Instrucció 9 del Vendrell, en funcions de guàrdia, es va fer càrrec de la investigació d’aquest crim a Torredembarra, després de finalitzar el tràmit d’aixecament de cadàver fet per la comissió judicial. El jutjat va ordenar el secret de les actuacions.

Recerca d’indicis

Notícies relacionades

Els agents van precintar el pis mentre buscaven indicis sobre el presumpte autor dels fets, a més de mirar d’identificar la víctima d’aquest nou crim a Catalunya. No es tracta de l’únic assassinat a la comunitat aquesta matinada passada, ja que, presumptament, un home va acabar amb la vida del seu fill de 5anys i va intentar matar la seva dona a Bellcaire d’Empordà.

De moment, dos casos sense resoldre dels quals la policia catalana n’està buscant els responsables.