Els Neymar rebutgen ajudar Alves a pagar la seva fiança milionària

Els Neymar rebutgen ajudar Alves a pagar la seva fiança milionària

EP

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Males notícies per a Dani Alves. El jugador de futbol esperava una transferència des del Brasil per aconseguir el milió d’euros de fiança que necessita per sortir de la presó. Una de les ajudes era la de la família Neymar, pare i fill, que ja li van deixar 150.000 euros per atendre el pagament de la indemnització a la víctima, abans del judici, quan encara no havia sigut condemnat a quatre anys i mig de presó per agressió sexual.

No obstant, el pare de Neymar Jr, Neymar da Silva Santos, va comunicar a través de les xarxes socials que no tornarà a ajudar-lo, de manera que el jugador té més "dificultats" de les que preveia per aconseguir arribar al milió d’euros per a la fiança. "Com tothom sap, al principi vaig ajudar Dani Alves, sense cap vinculació en cap procés. Aquesta vegada, en una situació diferent de l’anterior, ja que la que la justícia espanyola s’ha pronunciat sobre la condemna, s’especula i s’intenta associar el meu nom i el del meu fill a un tema que ja no ens correspon", assenyala el pare de Neymar.

Crisi reputacional

Notícies relacionades

Per això apel·la a la "responsabilitat" del seu compatriota i afegeix: "Espero que Daniel trobi en la seva família totes les respostes que busca. Per a nosaltres, per a la meva família, aquest tema s’ha acabat". Fonts judicials apunten que el pas enrere dels Neymar es deu a la crisi reputacional que van patir quan es va saber que havien ajudat Alves fa uns mesos.

De fet, Alves esperava una altra vegada l’ajuda de Neymar per poder sortir de la presó en llibertat provisional. Ara, però, sense aquesta opció, el jugador tampoc ha aconseguit aquest dijous el milió d’euros que va imposar l’Audiència de Barcelona dins del termini previst, que acabava aquest migdia, per això dormirà una nit més a Brians 2.