"A mi m’és igual, si tothom té les nostres dades"

"A mi m’és igual, si tothom té les nostres dades"

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Clàudia Mas
Clàudia Mas

Ubicada/t a Sabadell

ver +

Fabrizio Álvarez (19 anys) acompanya un amic per unir-se a la llarga cua formada per desenes de persones, la majoria joves migrants de Llatinoamèrica, al centre comercial de la Farga a l’Hospitalet. "¿Però què és això? ¿Què està passant? ¿Què regalen aquí?", pregunten curiosos comerciants mentre passegen per la gran superfície.

Notícies relacionades

"Doncs diners", responen els que esperen pacientment el seu torn perquè els escanegin l’iris. És així com podran registrar-se i accedir a Worldcoin. El que interessa als joves, expliquen ells, no és l’accés a l’aplicació en si, sinó la recompensa econòmica que comporta l’escaneig de l’iris, en aquesta ocasió almenys 30 € per cada registre.

"Són diners gratis. És l’única manera aquí a Espanya per treure diners amb els teus ulls. A mi m’és igual, si tothom té totes les nostres dades. ¿Què ens importa ara que tinguin això les grans empreses? És com una empremta dactilar", diu Ernesto Akuma (33 anys), procedent de Guinea Equatorial, que fa 15 anys que viu a l’Hospitalet. Més d’un centenar d’usuaris es van haver d’armar de paciència al veure’s obligats a esperar fins a dues hores per registrar-se.

Temes:

Gratis Guinea