Últim adeu

Una família s’acomiada del mort amb una curiosa esquela a Santa Cruz

Una família s’acomiada del mort amb una curiosa esquela a Santa Cruz

Pixabay

1
Es llegeix en minuts
D. Cruz

Tot i que cada vegada estan més és desús, les esqueles han sigut històricament un dels mètodes més efectius per comunicar la mort d’una persona. Durant anys han omplert pàgines de diaris amb la intenció d’informar de la mort d’una persona però també de la data, hora i lloc de les honres fúnebres. L’habitual és que tinguin un text asèptic, amb el nom del finat i el dia de la seva mort, a més d’una successió de familiars més pròxims. Però de vegades l’enginy surt a col·lació en tot just unes línies.

Gent de molt sentit de l’humor i amb una filosofia poc habitual opta per acomiadar-se d’una manera original i més personal però igualment sentida. I és el que va passar dissabte a Santa Cruz de Tenerife. L’esquela de la mort de Santiago Vara Herraiz no deixa lloc a dubtes i tal com diu el mateix text: "Va viure i va morir com va voler". Però aquestes paraules són només cinc de la carinyosa, divertida i sorprenent definició de l’home, que va morir el 9 de febrer a l’illa als 68 anys i que ha cridat l’atenció de tothom que ho llegeix.

Notícies relacionades

Grup acrobàtic

Es tracta, segons assenyala la mateixa publicació, del fundador del grup acrobàtic Los Varini. A continuació el text de l’esquela: "Ha mort Santiago Vara Herraiz, fundador del grup acrobàtic Los Varini. Llançador de cordes invisibles. Domador de cues de gall, senyor de la muntanya. Accionista de Krüger. Campió d’escacs de casa seva, devorador de fruits secs. Procrastinador, ateu, maricon i anarquista. Obert de mires i més de front. L’últim gran ceramista de les Canàries, l’home que hauria pogut ser gai. Compositor i únic intèrpret de la cançó El bichito Lele. Bon pare, millor amant. Va viure i va morir com va voler. S’acomiaden d’ell la seva dona Chencha i els seus dos fills meravellosos Violeta i Miguel Vara"..

Temes:

Funeral Humor