Feijóo defensa el suport del president valencià a Catalunya

El líder del PP s’ha mostrat favorable de cara a un eventual trasllat d’aigua en barcos des del País Valencià.

Feijóo defensa el suport del president valencià a Catalunya

EFE/Siu Wu

1
Es llegeix en minuts
EFE

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha defensat l’actitud de col·laboració del president de la Generalitat Valenciana, el també popular Carlos Mazón, amb Catalunya davant els problemes de sequera i ha advocat per fer "encara més per ajudar els catalans" davant la situació de crisi hídrica que ara mateix sotja el territori i que ja ha provocat la implantació de grans restriccions.

Segons va afirmar ahir Feijóo durant un dinar popular a la localitat de Mos (Pontevedra), el primer president autonòmic que va oferir ajuda a Catalunya va ser un dirigent popular. "Perquè mentre ells aixequen murs, nosaltres fem ponts", va destacar ahir Feijóo durant una compareixença celebrada al final d’aquesta trobada informal amb els militants populars allà reunits en un acte de la campanya electoral gallega.

D’aquesta manera, des de la seva terra, el president del PP es va referir a la intenció del Ministeri de Transició que presideix Teresa Ribera de portar aigua amb barco des de la dessalinitzadora ubicada a Sagunt (València) fins a Catalunya per lluitar contra la sequera que pateix aquesta regió.

Sobre aquesta qüestió en concret, Feijóo es va mostrar a favor de l’actuació i va afirmar que els populars recolzen l’eventual adopció d’aquesta mesura extraordinària per fer front a l’escassetat d’aigua provocada per la sequera.

Notícies relacionades

"Hem de fer-hi més"

"Nosaltres ens comprometem a ajudar els catalans per la seva sequera, per descomptat que sí. I hem de fer-hi més, perquè tenen un problema", va destacar el líder de l’oposició. Precisament, avui la ministra Ribera visita Barcelona. n